Nick Grimshaw - nomuwiki.com

Nick Grimshaw

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Anonim
Nick Grimshaw

Grimshaw ved Vogue London Fashion Week reception i Winfield House, september 2014
Født
Nicholas Peter Andrew Grimshaw

(1984-08-14) 14. august 1984 (alder 36)
Oldham, Greater Manchester England
Alma MaterUniversity of Liverpool
BeskæftigelsePræsentator
År aktive2006 – nu
ArbejdsgiverBBC

Nicholas Peter Andrew Grimshaw (født 14. august 1984), også kendt som Grimmy, er en engelsk tv- og radiopræsentant. Han blev kendt for at have været vært for en række shows på BBC Radio 1 inklusive hans nuværende Drivtid show og The Radio 1 Breakfast Show mellem 2012 og 2018. Han er også kendt for sine Channel 4-roller i T4 og Album Chart Show. I 2015 var han dommer i den tolvte serie af X Factor.

Karriere

Radio

Grimshaw sluttede sig til BBC Radio 1 i september 2007 og præsenterede BBCs ungdomsstreng Switch med nær ven og andre DJ Annie Mac. Han var vært for showet i 9 måneder solo, mens Mac var vært for en slot til weekendens frokosttid.

Fra oktober 2008 til maj 2009 var Grimshaw vært for Radio 1s weekend morgenmadsshow. Grimshaw præsenterede derefter de 10 pm - midnat slot på BBC Radio 1 den 1. juni 2009 efter Colin Murrays afgang. Han spøgte jævnligt om, hvor længe hans position hos BBC Radio 1 ville vare, og om han faktisk ville være i stand til at fuldføre sin lange liste med "1000 album, som alle siger, at du skal lytte til, men vi har kun tid til at spille et nummer, så her er det" som var en natlig funktion på hans show. Det lykkedes ham at nå nummer 369, inden han rejste til morgenmadsudstillingen.

The Radio 1 Breakfast Show

Den 11. juli 2012 blev det meddelt, at Grimshaw ville erstatte den mangeårige Chris Moyles som vært for The Radio 1 Breakfast Show. Det sidste live show blev sendt den 12. september 2012, skønt det sidste show udsendt under showets navn var en forudindspillet episode med titlen "The 1000 Albums Show". Hans første program var den 24. september 2012.

I november 2012 tiltrak Grimshaw kritik fra Magic Radios morgenmadsrådgiver Neil Fox for kommentarer, han fremsatte om Radio 1s beslutning om at udelade Robbie Williams "Candy" fra sin A-liste-afspilningsliste - angiveligt på grund af at være "for gammel" til stationens måldemografiske.

Nogle dage senere var Grimshaw i tabloide overskrifter, da de pågældende papirer hævdede, at han nægtede at promovere Rihannas seneste album, fordi hun aflyste et interview med ham - et krav, som Grimshaw benægtede, idet han bemærkede, at hans snub var beregnet til at være "tungen i kinden".

Den 24. oktober 2013 blev det rapporteret, at Grimshaw's Morgenmadsshow havde en million færre lyttere end Moyles ', og at publikumstallene var de værste for stationen i over et årti, med BBC Radio 2, BBC Radio 3 og BBC Radio 4, der alle slog den i ratings.På det tidspunkt var Grimshaws show tæt på rekordniveauet på 5,5 millioner lyttere, der blev sat af Sara Cox i 2003, mod slutningen af ​​hendes tre-årige ansættelse som vært for showet.

I februar 2014 blev den Morgenmadsshow indspillet en forbedring på mere end 700.000 lyttere, der satte det gennemsnitlige antal lyttere om ugen til 6,3 millioner. Den 15. marts 2014 blev det imidlertid rapporteret, at Grimshaw havde mistet yderligere 510.000 lyttere for en ugentlig total på 5,78 millioner.

BBC hævdede, at dette var en del af målet om at tiltrække yngre lyttere, mens de kaster over 25'erne.

I marts 2014 afsluttede han en tolv-timers cykeltur til Sport Relief. Arrangementet samlede mere end £ 115.000. I 2014 deltog han også i Giganternes kamp begivenhed som en del af John Bishop's team Team Bishop.

I maj 2015 Grimshaw's Morgenmadsshow faldt til 5,5 millioner lyttere om ugen og blev bundet til Sara Cox's show for det laveste antal lyttere i Radio 1s historie. Stationens controller Ben Cooper lykønskede Grimshaw og sagde: "Jeg er glad for, at Grimmy gør, hvad jeg har bedt om ved at holde sit unge publikum lykkeligt og skræmme de over 30'erne." I august 2016 blev lyttertallene rapporteret at være faldet til 5,4 millioner, en nedgang på 400.000 år-til-år, og hvilket gør det til det laveste, der er lyttet til morgenmadsshow i stationens historie.

I juli 2017 bekræftede BBC, at Grimshaws løn var i parentes £ 350.000 - £ 399.999.

I oktober 2017 Grimshaw's Morgenmadsshow faldt til 4,93 millioner lyttere om ugen, det laveste lytteantal for BBC Radio 1s morgenmadsprogram siden pladerne begyndte. Controller Ben Cooper forsvarede statistikken og sagde, at den stadig var "det mest relevante ungdomsmærke i Storbritannien i dag".

Den 31. maj 2018 blev det meddelt, at Grimshaw ville forlade morgenmadsshowet og effektivt bytte show med Greg James. Flytningen betød, at Grimshaw overtog kl. 16-19.

Television

Grimshaws karriere startede på den britiske underholdningskanal E4 og var vært for daglige shows. I september 2007 gik han over til Channel 4 og var vært for det daglige morgenmadsprogram Friskpresset med Alexa Chung og for nylig Jameela Jamil, der sendes 7 er på hverdage. Parret fortsatte med at være vært for forskellige prisudstillinger for tv og dækning fra musikbegivenheder og festivaler for Channel 4. Samt vært for radioprogrammet BBC-switch til BBC Radio 1 gik Grimshaw og Annie Mac sammen om at være vært for musikshow Lyd til BBC Two. Han præsenterede det første BBC Switch Awards-show nogensinde med Kimberley Walsh fra Girls Aloud på BBC One.

I sommeren 2011 var Grimshaw vært for en live 6-delt serie for Channel 4 på lørdage med titlen New Look Style the Nation, hvor håbefulde modedesignere konkurrerede om et job hos New Look.

I 2012 præsenterede Grimshaw iTunes Festival sammen med Annie Mac i hele september til Channel 4.

Den 30. april 2013 begyndte han at præsentere BBC Three panel show, Sved den lille ting.

Den 2. august 2013 var Grimshaw vært for et engangs panelshow på Channel 4 kaldet Det musikshow.

I slutningen af ​​2013 optrådte Grimshaw i så mange sæbeoperaer, han kunne, og filmede cameoroller i EastEnders, Coronation Street, Emmerdale, Hollyoaks og Hjemme og væk. I 2013 fortalte han Hotel af mor og far til BBC Three.

I 2014 præsenterede Grimshaw Briterne kommer, showet, der afslørede nogle af de nominerede ved Brit Awards 2014.

Siden 2014 har Grimshaw været en regelmæssig gæst medpræsentant The One Show.

Den 16. juni 2015 blev det afsløret, at Grimshaw ville deltage i den tolvte serie af X Factor som dommer til erstatning for Louis Walsh. Han blev valgt til at vejlede kategorien "Boys" og valgte Mason Noise, Ché Chesterman og Seann Miley Moore til live shows. Efter elimineringerne af Moore i uge 2 og Støj i uge 4 guidede han Chesterman igennem til finalen, hvor han sluttede på tredjepladsen. Den 19. februar 2016 meddelte Grimshaw, at han ikke ville vende tilbage til showet for sin trettende serie og blev erstattet af Walsh.[nødvendig henvisning]

Siden juni 2019 har Grimshaw dukket op den Kendis Gogglebox sammen med sin niece Liv, samt Stand Up to Cancer specials.

I foråret 2021 optrådte Grimshaw som en deltager den Den store britiske bages af for at stå op mod kræft.

Kunst

Grimshaw har udtrykt sin interesse for samtidskunst og scenografi. I 2016 solgte han et af sine malerier som en del af en hemmelig velgørenhedsauktion under Frieze Art Fair.

Han er ambassadør for Royal Academy of Arts. I 2017 fik han til opgave at designe et juletræ i anledning af akademiets 250-års jubilæum.

Grimshaw var interesseret i live musikproduktion og praktiserede hos scenedesigneren Es Devlin i 2017.

Andet arbejde

Grimshaw lancerede og dømte Column Idol 2014, en årlig konkurrence oprettet af velgørenhedsmediet Media Trust med Solen avis for at finde nyt skrivetalent.

Han optræder som et eget selv i Helt fantastisk: Filmen (2016).

Personlige liv

Grimshaw voksede op i byen Oldham, Lancashire. Han deltog i University of Liverpool mellem 2002 og 2005 og studerede kommunikation og medievidenskab, men mislykkedes i hans sidste år og dimitterede med en DipHE snarere end en bachelorgrad. Under sine studier ved University of Liverpool var Grimshaw også medlem af universitetets studenterradiostation, ICON Radio (nu Liverpool Guild Student Media).

Den 17. august 2012 kom Grimshaw ud som homoseksuel. Han dukkede op som nummer 8 den The Independent søndag's liste over de 101 mest indflydelsesrige LGBT-personer i Storbritannien 2012.

Nick Grimshaw blev tildelt titlen som GQs Årets bedst klædte mand i 2014 af den britiske udgave af GQ Magazine.

Fra oktober 2018 er Nick Grimshaw i et forhold med danseren og modellen Meshach 'Mesh' Henry. De bor i Stoke Newington i det nordlige London med to hunde.

Advokat

Fra og med 2018 er Grimshaw ambassadør for Albert Kennedy Trust, en velgørenhedsorganisation, der hjælper hjemløse LGBT-unge.

Filmografi

Television
År Titel Kanal Rolle Bemærkninger
2007–2009 Lyd BBC Two Medpræsentant 3 serier
2007 Friskpresset Kanal 4 Medpræsentant
2008–2012 Album Chart Show Præsentator
2008 Big Brother's Big Mouth Uge 4 præsentant 5 episoder
2010–2012 T4 Medpræsentant
2012 iTunes Festival Medpræsentant
2012–2015 Børn i nød BBC One / BBC Two Medpræsentant
2013–2014 Sved den lille ting BBC Three Præsentator 4 serier
2014 BRIT'erne kommer ITV Præsentator
2014— The One Show BBC Gæst medpræsentant 3 episoder
2015 Lydkæde MTV Præsentator 1 serie
2015 X Factor ITV Dommer Serie 12
2017 One Love Manchester BBC One Medpræsentant Tv-speciel
2017 Harry Styles hos BBC BBC One Præsentator Tv-speciel
2019— Berømthedsbriller Kanal 4 Ham selv 2 serier, 1 special
Gæst optrædener
  • Husk ikke buzzcocks
  • 8 ud af 10 katte
  • Berømthedsaft
  • Søndagsbrunch
  • Alan Carr: Chatty Man
  • Hollyoaks
  • Shopping med Keith Lemon
  • Den store britiske bages af for at stå op mod kræft
  • Ricky Wilsons Art Jam
Radio
År Station At vise
2007–2012 BBC Radio 1 Nick Grimshaw og Annie Mac
2008–2009 Weekend Morgenmad
2009–2012 Sen aften
2012–2018 The Radio 1 Breakfast Show med Nick Grimshaw
2018 - til stede Drivtid
Film
År Titel Rolle
2012 Wreck-It Ralph Dr. Brad Scott (britisk filmversion)
2016 Helt fantastisk: Filmen Selv (Cameo-udseende)

Referencer

eksterne links

Mediekontorer
Forud for
Chris Moyles
BBC Radio 1
Morgenmadsshow Præsentator

2012–2018
Efterfulgt af
Greg James