Celebrities Quiz: Angelina Jolie | 10 Questions
FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Angelina Jolie
Quiz about Angelina Jolie

Celebrities Quiz: Angelina Jolie | 10 Questions


Acting is not pretending or lying. It's finding a side of yourself that's like the character and ignoring your other sides. And there's a side of me that wonders what's wrong with being completely honest. - Angelina Jolie

A multiple-choice quiz by Firefly0489. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities H-J
  8. »
  9. Angelina Jolie

Author
Firefly0489
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
37,372
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
8368
Last 3 plays: Guest 98 (10/10), Guest 174 (5/10), Guest 136 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. When is Angelina's birthday? Hint


Question 2 of 10
2. Angelina once had a tattoo for her former husband, Billy Bob Thornton?


Question 3 of 10
3. What is Angelina's birth name? Hint


Question 4 of 10
4. What was Angelina's character in 'Girl, Interrupted'? Hint


Question 5 of 10
5. What color did Angelina wear to the 2001 Oscars? Hint


Question 6 of 10
6. Who is Angelina's father? Hint


Question 7 of 10
7. Angelina co-starred with Denzel Washington in "The _____ " ?

Answer: ( Two Words ... people break these all the time)
Question 8 of 10
8. Angelina has the Letter "H" tattooed on the inside of her left arm (near her left wrisit). What does it stand for? Hint


Question 9 of 10
9. Angelina is a lefty?


Question 10 of 10
10. Who did Angelina marry after she divorced Johnny Lee Miller?

Answer: ( Three Words ... or just surname)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 19 2024 : Guest 98: 10/10
Apr 14 2024 : Guest 174: 5/10
Apr 01 2024 : Guest 136: 5/10
Mar 26 2024 : Guest 165: 10/10
Mar 09 2024 : Guest 90: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When is Angelina's birthday?

Answer: June 4, 1975

Angelina was born June 4, 1975 in Los Angeles, California!
2. Angelina once had a tattoo for her former husband, Billy Bob Thornton?

Answer: True

3. What is Angelina's birth name?

Answer: Angelina Jolie Voight

4. What was Angelina's character in 'Girl, Interrupted'?

Answer: Sociopath

5. What color did Angelina wear to the 2001 Oscars?

Answer: White

Angelina wore a low v-cut white shirt, with white pants, and white boots. Go Angelina! woooo!
6. Who is Angelina's father?

Answer: Jon Voight

Angelina's mother is Marcheline Bertrand. Jon was in 'Mission: Impossible', and 'Tomb Raider'.
7. Angelina co-starred with Denzel Washington in "The _____ " ?

Answer: The Bone Collector

Angelina played in 'The Bone Collector' in 1999.
8. Angelina has the Letter "H" tattooed on the inside of her left arm (near her left wrisit). What does it stand for?

Answer: Haven

Haven is for James Haven Voight, her director brother. She got this tattoo while dating Timothy Hutton, but she has said it represents her brother.
9. Angelina is a lefty?

Answer: True

10. Who did Angelina marry after she divorced Johnny Lee Miller?

Answer: Billy Bob Thornton

Source: Author Firefly0489

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us