Temps (2016) HD
Te gjithe filma online me titra shqip i gjeni vetem ketu !

Temps (2016) HD


!! Ju lutemi mos harroni te komentoni poshte !!
Komedia flet për Xhefersonin një punëtor i përkohshëm, gëzimi i të cilit vjen nga një ekskursion vjetor në mal me shokun e tij dembel Kurtisin. Por, kur bie në dashuri me Stefaninë, i duhet t’i rivlerësojë prioritetet e tij.
Share :
Labels: , , , , , , , ,

Post a Comment

Mos harroni te komentoni poshte mendimin rreth filmit, faleminderit!

Bej nje Koment:

 
Shiko Filma | Shiko Filma me titra Shqip | Shiko Filma ne cilesi HD | Filma me titra Shqip Copyright © 2016. Shiko Filma - All Rights Reserved.

Metitrashqip.com synon te behet nje videoteke virtuale, qe do te mund te shfletohet nga cdo pajisje (kompjuter, celular apo tablet). Filma dhe seriale te rinj shtohen vazhdimisht, duke shpresuar qe faqja jone te behet sa me shpejt nje videoteke personale me filma dhe seriale te ndryshme! Eja dhe bashkohu edhe ti me ne! Shikim te kendshem!

Shiko ndeshje
Metitrashqip.com ofron akses nga cdo pajisje mobile, smartfon apo tablet, si per serialet, ashtu edhe per filmat. Mjafton te klikosh butonin e filmit apo serialit per te shijuar filmin apo serialin e zgjedhur.
Shiko filma
Privacy Policy | DMCA